För din hälsa

Hälsoinspiration Insikt, glädje och gemenskap.

Hur lever du ditt liv idag?

Vad vill du skapa, förändra, utveckla eller uppnå?

Genom livet hamnar vi ibland i mönster, rutiner och vanor som inte gagnar oss på sikt, vi kan känna att det ”skaver” och vi önskar en förändring. Hos mig får du verktygen för hur!

Tillsammans tar vi fram konkreta verktyg för hur just du kan förändra det du vill i ditt liv och du lär dig hur du själv kan stärka och förbättra ditt mående. Ett mående som är hållbart och ger dig energi för livet. Så att du kan uppleva trygghet och lugn.

Rådgivningen utformas utifrån dina behov och kan innehålla exempelvis kostrekommendationer och näringslära, stresshantering, andningstekniker och vikten av vila, sömnskola, mindfulness, självmedkänsla och smarta val i vardagen.

Vi bygger en vardag för dig med kloka rutiner, metoder och förhållningssätt som gör det enkelt att göra rätt.

Allt är möjligt, och DU står i fokus!

Jag erbjuder

Personlig hälsocoaching

Föreläsningar

8 nycklar för din hälsa

8 nycklar för din hälsa

Vi djupdyker i frågor och fakta om kost och livsstil, och tittar på vad vi kan förändra på ett enkelt sätt och vilka effekter det ger på vår hälsa...

läs mer

Är du nyfiken och vill veta mer
eller boka?

Kontakta mig gärna på
info@suntfokus.se

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på hemsidan. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.  Lär dig mer

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.