Kost och hälsa – inspirerande coachning

För din hälsa

Vad vill du förändra, utveckla eller uppnå?

I våra möten har vi fokus på att ta fram verktygen för att skapa den livsstil du vill ha, vi tittar på vad livskvalitet är för just dig och vad du behöver fylla på med och vad du kanske behöver släppa för att öka ditt välmående och din motivation.

Utifrån det sätter vi sedan upp önskade mål, exempelvis viktnedgång, mer energi, förbättrade relationer, mer glädje, att stå i sin egen kraft, våga ta plats, eller en sundare livsstil.

Allt är möjligt, och DU står i fokus!
Du får med dig konkreta verktyg för hur du kan förändra det du vill i ditt liv och lär dig hur du själv kan stärka och förbättra ditt mående genom livet.

Rådgivningen utformas utifrån dina behov och kan innehålla exempelvis kostrekommendationer, stresshantering, konflikthantering, sömnsanering, att uttrycka egna behov, kloka rutiner och smarta val i vardagen.

Kost och Hälsorådgivning innehåller:

  • Att göra smarta val i vardagen för dig och/ eller din familj. Att nå balans i livet och livspusslet. Att nå högre livskvalitet med mer glädje.
  • Att finna motivation och våga sätta upp mål.
  • Att förstå hur du kan påverka dina relationer.
  • Att göra tydligt vad som är viktigt på riktigt för dig.
  • Smarta tips för en enklare och nyttigare vardagskost.
  • Tankens kraft – kanske är det inte problemen som är problemet – kanske är det tankarna på problemet. Inse att det du tänker är just tankar och inte verklighet.
  • Lära dig om avslappningens positiva effekter

Du kan boka ett enstaka tillfälle á 90 min, eller välja att boka en personlig hälsokurs där vi träffas 3 eller 7 ggr.

Vi ses live i Malmö på Palmer Friskvård eller via Zoom.

Vid första tillfället gör vi en noggrann kartläggning och du kommer att få fylla i en rad olika frågor, inför vårt första möte.
Det gör vi för att veta hur ditt liv ser ut idag och vad du vill förändra framåt, så att vi lägger fokus på rätt saker för just dig och ditt välmående.

Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta mig gärna här nedan!

Kost och hälsa – inspirerande coachning

Godkänn

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.