Kost, träning och en sundare vardag

Föreläsningar hälsa

Vi djupdyker i frågor och fakta om kost och livsstil, och tittar på vad vi kan förändra på ett enkelt sätt och vilka effekter det ger på vår hälsa!

Vi får kunskaper om stressens negativa påverkan, på kroppen, hjärnan och själen, och lär oss förstå vad stressen gör med oss på sikt. Vi lär oss förstå nya alternativa sätt för oss att använda i vardagen, som får oss att komma ner i varv, koppla på det parasympatiska systemet och minska oro och stress.

Vi får med oss mängder av konkreta tips och tankar om hur vi kan strukturera om vår vardag, så att den blir mer hanterbar, mer fylld av glädje och lugn och mindre belastande för vår hälsa.

Vi pratar och lär oss om vikten av sömn, återhämtning och vila, tystnad och att stänga telefonen ibland. Vi lär oss om hjärnans funktion och kopplingen till mage, känslor och psykisk hälsa!

Du kommer att få med dig mängder av fina verktyg, tips och tankar om hur just du kan öka din känsla av välvbefinnande och samtidig förbättra både din hälsa och dina relationer!

Timmarna kommer att ge dig inspiration, kraft och kunskaper för att kunna göra de förändringar du längtat efter.
Detta är utbildningen du inte kan vara utan!

Delar av innehållet:

  • Naturens läkande kraft – att vila under ett träd och låta tiden passera.
  • Ta in med alla sinnen. Känna årstiderna. Använda kroppen. Njuta av det lilla. Andas frisk luft, höra fåglarna och känna vinden i håret.
  • Vi pratar om vad vi äter och vad kroppen mår bra av. Fokus är att lära oss vad kroppen tycker om och vilka fantastiska effekter vi snabbt kan få!
  • Fysisk aktivitet, hur viktigt är det? Hur kan vi på ett enkelt sätt få in motion i vardagen som ger glädje för framtiden.
  • Vi ser på miljöns och intryckens påverkan på oss, hur ser det ut där vi vistas? Vad kan färger, dofter och former göra för skillnad?
  • Våga tänka efter och skapa just din perfekta må-bra miljö.
  • Sömn, återhämtning och reparation – livsviktig kunskap
  • Relationer och självkänsla – vad betyder de för vår självkänsla?

Kontakta mig här nedan för mer information och/ eller bokning!

Kost, träning och en sundare vardag

Godkänn

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.