För en bättre hälsa

Nycklar för en bättre hälsa

$

för dig och din hälsa

$

för arbetsplatsen

$

Inom idrotten

Vill du göra en förändring?

Ibland hamnar vi i mönster, rutiner och vanor som inte är gynnsamma för oss på sikt.

Vi kan känna att det ”skaver” och vi önskar en förändring. Det gäller för individen, för företaget, i skolan och inom idrotten.

Alla har sina unika och specifika behov vi inte kan bortse ifrån eller bortprioritera. När vi gör det kan vi bli sjuka.

Vi mår alla bra av att bli sedda, respekterade och mötta med värme och omtanke. Då mår vi bra på insidan och vår självkänsla byggs stark. Vi blir snälla och lugna. 

Därtill kommer alla kloka och smarta val för rutiner i vardagen som finns att göra, som bygger oss starka fysiskt och mentalt. Som skapar livsviktiga signalsubstanser i vår kropp!
Små förändringar i det dagliga som kan göra en enorm skillnad.

Alla är unika och lösningarna för en sund och trygg vardag kan se olika ut.

Med inspiration, verktyg, nya kunskaper och förståelse för hur kroppen, själen och vår mentala hälsa hänger ihop, får vi egen kraft och möjligheten att hitta styrkan inom oss själva.

Ingen annan kan göra det åt oss, men resan är spännande, utvecklande och ger fantastiskt mycket energi för livet!

För dig!

Genom livet hamnar vi ibland i mönster, rutiner och vanor som inte gagnar oss på sikt, vi kan känna att det ”skaver” och vi önskar en förändring. Hos oss får du verktygen för hur!

För arbetsplatsen

Är du nyfiken på hur ert företag kan utveckla sina mellanmänskliga relationer och må bättre tillsammans? Med kunskaper och en liten förändring, kan vi göra stora skillnader.

Inom idrotten

Vi djupdyker i konkreta fakta om kost och livsstil och tittar på vad vi på ett enkelt sätt kan förändra och vilka fantastiska effekter det kommer att leda till för er hälsa, prestation och glädje.

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.