För en bättre hälsa

Nycklar för en bättre hälsa

$

för dig och din hälsa

$

för arbetsplatsen

$

Inom idrotten

Vill du hänga med på din hälsoresa?

Genom livet hamnar vi ibland i mönster, rutiner och vanor som inte gagnar oss på sikt, vi kan känna att det ”skaver” och vi önskar en förändring. Det gäller för individen, för företaget, i skolan och inom idrotten.

Vi är alla människor med våra specifika behov som vi inte kan bortse ifrån eller prioritera bort. Gör vi det, blir vi sjuka.

Alla människor mår bra av att bli sedda, respekterade och mötta med värme och omtanke. Då mår vi bra på insidan och vår självkänsla byggs stark. Vi blir snälla och lugna.

Därtill kommer alla de kloka och smarta val för rutiner i vardagen som finns att göra, som bygger oss starka fysiskt och mentalt.
Små förändringar i det dagliga som kan göra en enorm skillnad!

Vi är ju så många delar och om vi tar hänsyn till och lyssnar på vår kropp och vår själ, hittar vi lättare vår egen väg fram.

Alla är unika och lösningarna för en sund och trygg vardag kan se olika ut för oss. Din lösning är inte lik min lösning. Med inspiration, verktyg, nya kunskaper och förståelse för hur kroppen, själen och vår mentala hälsa hänger ihop, får vi egen kraft och möjligheten att hitta styrkan inom oss själva. Ingen annan gör det åt oss, men resan på vägen är spännande, utvecklande och ger fantastiskt mycket energi tillbaka!

För dig!

Genom livet hamnar vi ibland i mönster, rutiner och vanor som inte gagnar oss på sikt, vi kan känna att det ”skaver” och vi önskar en förändring. Hos mig får du verktygen för hur!

För arbetsplatsen

Är du nyfiken på hur ert företag kan utveckla sina mellanmänskliga relationer och må bättre tillsammans? Med kunskaper och en liten förändring, kan vi göra stora skillnader.

Inom idrotten

Vi djupdyker i konkreta fakta om kost och livsstil och tittar på vad vi på ett enkelt sätt kan förändra och de fantastiska effekter det kommer att ge på er hälsa, prestation och glädje

Är du nyfiken och vill veta mer
eller boka?

Kontakta mig gärna på
info@suntfokus.se

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på hemsidan. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.  Lär dig mer

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.