Integritetspolicy

I enlighet med lagen om GDPR informerar Sunt Fokus AB här om hur vi hanterar och inhämtar ditt samtycke för lagring av personuppgifter, som kan vara nödvändiga för vår affärsrelation och arbeten vi utför för dig som kund.

 

Sunt Fokus AB följer dataskyddsförordningen (GDPR). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver nedan.

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig enligt följande:

 

  1. VID KÖP AV VÅRA TJÄNSTER:

För- och efternamn, Personnummer, Adress, Mailadress, Telefonnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna leverera vår tjänst till dig och för bokföringslagen. Vi får de uppgifterna personligen från dig eller när du genomför ett köp på vår hemsida. Dina uppgifter sparas hos vår hemsideleverantör One.com och hos vår bokföringsleverantör Visma. Dina uppgifter sparas i 7 år enligt bokföringslagen. Efter det raderas dina uppgifter om du inte längre är kund hos oss.

 

  1. VID NEDLADDNING AV GRATISPRODUKTER:

Vi sparar namn och mailadress hos mailleverantör Mailerlite för utskick av gratisprodukter som i sin tur används till informationsmail och kampanjutskick. De uppgifterna fyller du själv i och samtycker till när du anmäler dig. Du kan sedan när du vill med ett enkelt klick avsluta utskicken från oss.

 

  1. HEMSIDAN:

Vi sparar referensutlåtande som text, bild eller video av kunder som har givit ett godkännande. De sparas tills vi ersätter dem med nya eller tills vår referens vill att de ska tas bort.

 

  1. 4. KUNDUNDERSÖKNINGAR / UTVÄRDERINGAR

Vi sparar kundundersökningar och utvärderingar som du självmant har svarat på och samtyckt till, antingen personligen på plats under kursen, eller i Google Drive med säkra uppdaterade lösenord. De sparas så länge vi arbetar med dem och sedan raderas dem.

 

  1. SAMMANFATTNINGSVIS:

Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och delar eller säljer dem inte vidare till någon tredje part.  Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@suntfokus.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

 

Uppdaterad 2020-09-14

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på hemsidan. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.  Lär dig mer

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.