Samtalsterapi Malmö

Hitta din inre styrka, klarhet och balans.

Samtalsterapi
– lär känna dig själv

Alla människor vill må bra och vara del av ett sammanhang. Ibland hamnar vi i situationer som gör det svårt att hitta tillbaka till det som känns äkta och sant.

Samtalsterapi kan vara ett sätt att hitta sin inre styrka och nå klarhet, insikt och ny livsglädje.

I samtalsterapi får du lära dig mer om dig själv. Lära dig att upptäcka och ta till vara dina starka sidor och förmågor men också få syn på det som hindrar dig. Med en förståelse för hur just du fungerar blir det lättare att nå dit du vill och hitta vägar och sätt som får dig att må bättre. Du blir medveten om hur erfarenheter och tankar kring det som varit i din historia påverkar ditt sätt att handla idag och du lär dig hitta nya vägar.

Vi erbjuder

Samtalsterapi Föräldrar

Samtalsterapi Föräldrar

Jag arbetar utifrån en helhetssyn på människan där alla delar måste få ta plats. Vi består alla av kropp, tankar, känslor och intellekt och hur...

läs mer
Samtalsstöd för ungdom

Samtalsstöd för ungdom

Vi arbetar tillsamman utifrån en Mental Tallriksmodell där vi arbetar med de olika bitar vi alla behöver för att kunna må bra, känna glädje, stärka...

läs mer

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

Referenser

Sagt av mina kunder i samtalsterapi

Referenser från föreläsning om Hälsofrämjande skola

”Du är en stjärna! Du gjorde verkligen succé, min personal har i efterhand kommit fram och med eftertryck sagt hur mycket de uppskattade din ingång till det viktiga elevhälsoarbetet”. Tack Johanna!

”Min personal har blivit berörda och du har satt igång tankeprocesser hos dem.
Jag har följt upp deras reflektioner och tankar och flera av dem uttrycker att de fick flera tankeställare men också bekräftelse på att hur de tänker och arbetar är rätt.
Andra tyckte nog att det var utmanande eftersom de inte är vana att tänka ur andra perspektiv. Vi ser att dina ord har gjort en skillnad och ser fram emot ett fortsatt samarbete.”
– rektor på Grundskola

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.