8 nycklar för din hälsa

Föreläsningar hälsa

Vi djupdyker i frågor och fakta om kost och livsstil, och tittar på vad vi kan förändra på ett enkelt sätt och vilka effekter det ger på vår hälsa och i vårt liv.

Jag utgår från de 8 Nycklar som vi vet leder till en förbättrad livsstil och pratar bl a om stressens negativa påverkan, på kroppen, hjärnan och själen, och lär oss förstå vad stressen gör med oss på sikt.
Vi lär oss nya rutiner och sunda vanor att använda i vardagen, som får oss att komma ner i varv, koppla på det parasympatiska systemet och minska oro och stress.

Vi får med oss mängder av konkreta tips och tankar om hur vi kan strukturera om vår vardag, så att den blir mer hanterbar, mer fylld av glädje och lugn och mindre belastande för vår hälsa.

Vi pratar och lär oss om vikten av sömn, återhämtning och vila, tystnad och att stänga telefonen ibland. Vi lär oss om hjärnans funktion och kopplingen till mage, känslor och psykisk hälsa.

Du kommer att få med dig mängder av användbara verktyg, tips och tankar om hur du kan öka ditt välbefinnande och samtidig förbättra både din hälsa och dina relationer. På jobbet och hemma.

Timmarna kommer att ge dig inspiration, kraft och kunskaper för att kunna göra de förändringar du längtat efter.

Detta är föreläsningen du inte vill vara utan!

Kontakta mig här nedan för mer information och/ eller bokning!

8 nycklar för din hälsa

Godkänn

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.