Samtalsstöd för ungdom

Samtalsterapi

Vi arbetar tillsamman utifrån en Mental Tallriksmodell där vi arbetar med de olika bitar vi alla behöver för att kunna må bra, känna glädje, stärka självkänslan och kunna lära oss och utvecklas.

Du får med dig konkreta verktyg för hur du kan stärka dig själv, komma ur obalanser och hitta din egen väg framåt.
Målet är att du själv ska lära dig att stärka och förbättra ditt mående!
Vi utgår från ditt dagsläge och lägger fokus på just dina behov.

Det kan omfatta tex kostrekommendationer, sömnskola, ångestskola och strategier, att göra en hållbar veckoplanering, hantera oro och krav, stressreducerande strategier, tics och tvång, etc

Vi pratar tex om vikten av en god sömn, återhämtning och vila, att försöka begränsa skärmtid. Vi lär oss om hjärnans funktion och kopplingen till mage, känslor och psykisk hälsa.

I samtal tittar vi på de faktorer som påverkat dig bakåt och de faktorer som påverkar dig här och nu.

I inledningen ses vi om önskas, tillsammans med förälder/föräldrar och stämmer också kontinuerligt av under arbetets gång. Detta kan se olika ut beroende på problematik och situation, men alltid med fokus på barnets/ ungdomens bästa.

I de fall det handlar om skolrelaterade problem, kan kontakt tas med respektive skola, om förälder önskar hjälp och stöd i detta.

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.