Samtalsterapi Föräldrar

Samtalsterapi

Jag arbetar utifrån en helhetssyn på människan där alla delar måste få ta plats. Vi består alla av kropp, tankar, känslor och intellekt och hur dessa samspelar är avgörande för hur vi mår.
Vi måste ta hänsyn till alla delar för att kunna må bra.

I en familj och i en parrelation är det ett ständigt pågående samspel mellan de individer som ingår. Och samtidigt påverkas varje individ dagligen av saker och händelser runt om oss. Som i sin tur påverkar vår relation.

För att kugghjulet ska kunna snurra smidigt och utan friktion, behöver vi tex lära oss goda sätt att kommunicera, att vara tydliga med att uttrycka våra egna behov och kanske också utveckla vår förmåga att lyssna in vår partner eller våra familjemedlemmar.

I terapi för Föräldrar lägger vi stort fokus på parrelationen men också med utgångspunkt i föräldraskapet. Vilka olika förväntningar har vi på varandra som förälder? Hur fungerar vårt samspel med våra barn? På vilket sätt kan vi utvecklas tillsammans? Vad upplever ni att er familj behöver?

Vi ses i en lugn och trygg miljö där ni kan hitta tillbaka till och/eller hitta nya vägar framåt.

Vi arbetar tillsammans för att hitta ett sätt för er att leva med mer glädje, harmoni, självinsikt, inre styrka och balans i vardagen.

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.