Kommer hem efter ett härligt yogapass med meditation och avslappning.

Är totalt i mig själv och känner full tillit till mig själv och min förmåga. Skönt att känna så, njuter av stunden, vet att känslor och sinnesstämningar ju kommer och går- kan förändras snabbt i möten med andra och i händelser under dagen. Det är så det är.

Tänker på vad yogaläraren sa om att ta ansvar för sina egna reaktioner och tankar. Och visst är det så, att jag inte kan ta ansvar för hur du reagerar, den reaktionen är din och det är helt ok.

Det jag vill och kan ta ansvar för är det jag står för, och gärna vill dela med så många som möjligt. Jag har tro på det som är gott för mig, som främjar mitt mående och varande.

Jag tror på ett salutogent perspektiv – alltså att lägga vikt vid och försöka förstå vad det är i livet som håller oss friska och ger god hälsa. Välja att se på möjliga lösningar och inte på det som hämmar eller begränsar oss. Rädsla att misslyckas eller att inte prestera tillräckligt bra ska inte få stoppa oss i våra kreativa tankar och idéer. Tänk vilket slöseri!

När vi öppnar upp våra sinnen blir vi mottagliga för andras goda energier och flödet ökar.

Vi blir de vi är ämnade att vara, skapar det vi är ämnade att skapa och är i våra relationer den människa vi önskar att vara.

Vi väljer själv våra tankar. Insikten att tankar inte är sanna utan något vi själv skapar tål att stanna vid, göra utrymme för och påminna oss om. Genom att välja vårt tankesätt, våra ordval om oss själva, vårt förhållningssätt till andra och vårt sätt att leva våra liv på, påverkas vi både mentalt, fysiskt och emotionellt.

Vi är alla präglade av vår historia, våra tidiga relationer. Det är så det är. Men du är också så mycket mer än det som hänt dig, mer än det som sagts om dig och mer är din diagnos.  Vi har alla en inneboende kraft och en alldeles egen energi! Lägg inte din tid på att irritera dig över andra. Irritation är destruktivt och äter bara upp din livsglädje.

Gör ett val, varje dag, välj vad som är bäst för dig. Njut av att ha gjort ditt val och känn stolthet för den du är!

 

 

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.