8 nycklar för en god hälsa inom idrotten – för prestation & glädje

Föreläsningar idrott & hälsa

Vi djupdyker i kunskaper och fakta om kost och livsstil, och tittar på vad vi kan förändra på ett enkelt sätt och vilka effekter det ger på vår hälsa och på våra resultat.

Jag utgår från 8 Nycklar som vi vet leder till en förbättrad livsstil och pratar bl a om stressens negativa påverkan, på kroppen, hjärnan och själen, och vi lär oss förstå vad stressen gör med oss på sikt.

Vi lär oss nya rutiner och vanor att använda i vardagen som får oss att komma ner i varv, koppla på det parasympatiska systemet och minska oro och stress.

Vi får med oss mängder av konkreta tips och tankar om hur vi kan strukturera om vår vardag, så att den blir mer hanterbar, mer fylld av glädje och lugn och mindre belastande för vår hälsa.

Vi pratar och lär oss om vikten av sömn, återhämtning och vila, tystnad och att stänga telefonen ibland. Vi lär oss om hjärnans funktion och kopplingen till mage, känslor och psykisk hälsa.
Vi pratar och lär oss om vikten av sömn, återhämtning, goda relationer, tankens kraft det vi kallar mental hälsa och vi lär oss om hjärnans funktion och kopplingen till mage, känslor och vår psykiska hälsa.

Vi lägger mycket fokus på en sund kost. Vad är egentligen det?

Du får lära dig att göra bra matval, du får lära dig vad maten gör i din kropp och du får lära dig när och vad som är bra för dig att äta före, under och efter träning.

Du kommer att få med dig mängder av användbara verktyg, tips och metoder som ökar din känsla av välbefinnande och samtidig förbättrar både din hälsa, din självkänsla och dina prestationer.
Du får också listor över bra och ren mat som kan utgöra en bra bas i ditt kök!

Timmarna kommer att ge er inspiration, kraft och kunskaper för att kunna göra de förändringar ni längtat efter. Föreläsningen vänder sig till aktiva barn och ungdomar, deras föräldrar och tränare.

Detta är utbildningen ni inte kan vara utan!

Kontakta mig här nedan för mer information och/ eller bokning!

8 nycklar för en god hälsa inom idrotten – för prestation & glädje

Godkänn

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.