Referenser samtalsterapi

”Tack för ditt vänliga bemötande. tack för inspiration och respekt. Du har gjort skillnad i våra liv. Lycka till framöver” – Pia

Värme. Empati. Goda samtal. Glädje. Omtanke. Kunskaper. Det är Du! Tack för allt du gjort. Lotta

Tack för allt du gjort för mig. Våra samtal har varit helt ovärderliga. Du är grym på det du arbetar med! Kram AJ

”Fina Johanna! Tack för ditt, alltid, vänliga bemötande, mot allt och alla! Du sprider glädje och styrka, och tack för att du funnits för alla elever med ditt mjuka sätt och lyssnande. Så även för mig och oss i personalen. Tack! Eva”

”Tack Johanna för allt fint du bjudit på dessa dagar, inspiration, och utveckling och massor med glädje! Jag tar med mig många kloka tankar och ska göra mitt bästa att sprida dessa vidare!” – Anette

”Du har en utstrålning som ger andra energi, och du har lärt mig massor. Om livet, om att vara förälder, om att våga fundera över att jag kan välja själv i mitt liv och att det också påverkar mina barn. Jag tycker lite bättre om mig själv efter mötet med dig. Tack!”

”Du är inspirerande, positiv, en energikick, balanserad och har en helhetssyn. Det gillar jag. Du sprider kunskaper om livet, om barnen, om oss vuxna som om de vore vackra pappersblommor som flyger i vinden och som vi enkelt kan plocka och lära oss av. Jag har blivit ordentligt stärkt i min föräldraroll, tack!”

”Du är grym på att prata direkt från hjärtat och du anar inte vilken skillnad du gör för varje barn och vuxen som får ta del av din värme, ditt engagemang och dina kloka ord. Jag kan varmt rekommendera dig till a l l a som vill lära om livet!”

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.