Referenser från föräldrar

”Jag ville bara tacka dig för att du tog dig tid igår och gav mig tips och redskap för hanteringen av Anton.
Jag har stort förtroende för dig och din kunskap och hur du alltid förmedlar det med ett lugn och på ett förståeligt, tryggt och pedagogiskt sätt.
TACK!”

”Jag uppskattar verkligen din syn och sätt att normalisera och skapa ett sunt sätt att förhålla oss till Alice sätt att vara och hennes personlighet. Precis som du säger tänker jag också att hon behöver ta plats och utrymme i de beslut som hon själv ingår i och vi försöker verkligen göra detta. Tack!” Mamma till Alice på Grundskola

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.