Referenser från deltagare till föreläsningen ”Så stärker du ditt barns självkänsla”

”jag önskar att jag fått höra dina kloka ord tidigare i mitt föräldraskap, idag har jag två tonåringar. Men jag ska gå hem och prata med dem och med min fru redan ikväll, om saker jag sett att jag velat ha gjort annorlunda. Som du sa, det är aldrig för sent att ändra sig och göra avtryck!” Tack Johanna!

”du pratade om oerhört viktiga saker. Jag lärde mig jättemycket. Nästa gång ska jag gå med min man och med min syster, de behöver båda höra det du pratade om”.

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.