Hälsoinspiration

Insikt, glädje och gemenskap.

Hur lever du ditt liv idag?

Vad vill du skapa, förändra, utveckla eller uppnå? Jag ger dig konkreta verktyg för hur du kan förändra det du vill i ditt liv. Du lär dig hur du själv kan stärka och förbättra ditt mående! Jag arbetar med att förmedla kunskaper och inspirera människor till hälsa, välbefinnande och livskvalitet både privat och i arbetslivet. Rådgivningen utformas utifrån dina behov och kan innehålla exempelvis kostrekommendationer, stresshantering och smarta val i vardagen.

Kost och hälsorådgivning

I våra möten har vi fullt fokus på att ta fram verktygen för att skapa den livsstil du vill ha, vad är livskvalitet för just dig och vad behöver du fylla på med för att öka ditt välmående och mening? Du kan boka enstaka tillfällen eller en personlig hälsokurs där vi träffas 3 eller 7 ggr. Vi ses live i Malmö eller via Zoom. Vid första tillfället träffas vi 75 min för en noggrann kartläggning. Det gör vi för att veta hur ditt liv ser ut idag och vad du vill förändra framåt, så att vi lägger fokus på rätt saker för just dig och ditt välmående! Utifrån det sätter vi sedan upp önskade mål, exempelvis viktnedgång, mer energi, förbättrade relationer, mer glädje, att stå i sin egen kraft, våga ta plats, eller en sundare livsstil. Allt är möjligt, och DU står i fokus!

Kost och Hälsorådgivning innehåller:

  •  Att göra smarta val i vardagen för dig och din familj. Att nå balans i livet och livspusslet. Att nå högre livskvalitet med mer glädje.
  • Att finna motivation och våga sätta upp mål.
  • Att se hur du kan påverka dina relationer.
  • Att göra tydligt vad som är viktigt på riktigt för dig.
  • Smarta tips för en enklare och nyttigare vardagskost.
  • Tankens kraft – kanske är det inte problemen som är problemet – kanske är det tankarna på problemet. Inse att det du tänker är just tankar, inte verklighet!

Prata med mig

Har du några frågor? Ring eller maila så svarar jag gärna på dina frågor.

0704-227768
info@suntfokus.se

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på hemsidan. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.  Lär dig mer

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.