Hälsofrämjande skola – inspirerande föreläsning för skolpersonal och vårdnadshavare

Föreläsningar skola

Vill ni förbättra elevers relationer till sina lärare och till varandra?
Och främja trygghet och en sund självkänsla hos våra barn?

Samtidigt också ge skolans vårdnadshavare en mängd verktyg att använda i sin föräldraroll, så att de kan agera med värme och trygghet och utgöra en viktig plattformen för sitt barns livslånga lärande?

Skola och hem tillsammans!

Nu erbjuder Johanna Tengwall skolor möjligheten att boka in hennes uppskattade föräldraföreläsning för vårdnadshavare!

Johanna är aktuell med boken ”Förstå din familj” och har en gedigen och mångårig erfarenhet som skolkurator, socionom, samtalsterapeut och föräldracoach.
Hon utbildar och föreläser med stort hjärta och kompetens och ger både igenkänning och härlig energi!

Hon delar med sig av egna erfarenheter och inspirerar föräldrar och pedagoger till att hitta fungerande unika lösningar i möten med barnen.

Så att alla barn kan lyckas!

Hon förmedlar på ett enkelt sätt, de metoder och förhållningssätt som hon sett ger fantastiska resultat för barns självkänsla, psykiska mående och lärande i skolan!

Pris för 2h föreläsningen, inklusive material för alla deltagare med tips och reflektionsmaterial, samt frukt och en härlig energibar i pausen, är 9500:- ex moms.

Är ni redo att låta era vårdnadshavare och pedagoger få verktygen till tryggare och gladare barn?

Föreläsningen ges i två versioner och kan ges live eller digitalt;

  • Till skolans vårdnadshavare,
    där ni som skola erbjuder era vårdnadshavare en unik utbildning med konkreta verktyg och inspiration till ett tryggare föräldraskap. Föreläsningen ges kvällstid på skolan och det kommer att finnas goda möjligheter att ställa frågor och bolla tankar kring sitt föräldraskap. Värdefullt för alla föräldrar oavsett situation!
  • Till skolans personal och pedagoger,
    där ni boostar er personal i livsviktiga frågor om barns utveckling och självkänsla och ger verktyg och förhållningssätt för att skapa trygghet och närande relationer och därmed också färre konflikter i vardagen. Ni får med er verktyg och kunskaper om stressens påverkan på kropp, hjärna och tankar och hur vi på ett ganska enkelt sätt kan hantera och förebygga ohälsa! Fokus på elevhälsa och det främjande arbetet på skolan.

Ta ett helhetsgrepp på skolans relationer och boka in båda föreläsningarna, eller välj den ena – ni avgör! Paketpris finns.

För mer information om innehåll och lediga datum kontakta mig här nedan!

Hälsofrämjande skola – inspirerande föreläsning för skolpersonal och vårdnadshavare

Godkänn

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.