Föräldrar (barn 1-5 år)

Föreläsningar föräldrar

Föräldrakursen som ger dig livsviktiga kunskaper och verktyg till ett klokt och tryggt föräldraskap, utan känsla av otillräcklighet och skuld.

Småbarnsåren är ofta hektiska och med känslan av att aldrig riktigt komma ikapp och vara i konstant sömnbrist. Så är det för de allra flesta.

På denna kursen får du möjlighet att reflektera över olika föräldrastilar, värderingar och egna erfarenheter som påverkar oss som föräldrar. Och du får med dig alla de metoder, förhållningssätt och verktyg som jag ser ger en så fin effekt för familjers trygghet och mående.

– ”En kurs som alla föräldrar skulle få möjlighet att gå!”

Vi vill att barnet bygger en sund och trygg självkänsla och utvecklas till en ansvarsfull och harmonisk vuxen – här får du lära dig hur.
Med kärlek och omtanke.

Kursen ges live via Zoom och ger dig möjlighet att ställa frågor och få svar på dina funderingar. Du kommer garanterat få med dig mängder av verktyg och tips att använda i din familj.

– Du kommer att känna dig säkrare i din roll som förälder, och kommer lättare kunna hitta balansen i vardagen, med mer glädje och mindre stress. Du kommer att få med dig metoder och förhållningssätt som ger barnet en känsla av trygghet och där självkänslan stärks.

Självkänsla – hur grundar vi för en trygg och sund självkänsla hos barnet? Så att det vågar utforska, lära nytt och fungera fint i sociala kontakter.

Sedd, hörd och bekräftad – Låta barnet bli sedd och bekräftad – hur gör jag det som förälder?
Så gör du insättningar på ditt och ditt barns relationskonto – ett värde för livet!

Struktur och kärleksfulla ramar – hur kan jag göra i vardagen som förälder och vilken inverkan kommer det att ha på barnet?

Kommunikation – ”hur vi pratar till vårt barn blir deras inre röst.”
Om vikten av att lyssna med empati, ha koll på sitt kroppsråk, inte skrämma eller upplevas hotfull, boosta barnets bild av sig själv, och mycket mer.

Samarbete – ”barn gör rätt om de kan”, dvs vi vuxna måste ”läsa” vad barnet behöver och signalerar, för att kunna möta barnet och ge det rätt förutsättningar.

Barns olika personlighet – var nyfiken på just ditt barns personlighet och ditt barn kommer att blomstra och växa!

Beröm eller inte? Belöningar/ bestraffningar? Vad händer i barnet och hur ska man egentligen göra? Kan man göra på något annat sätt vid konflikter, trots och problem?

Jag är nyfiken och vill veta när denna föreläsning ges nästa gång!
-Kontakta mig här nedan!

Föräldrar (barn 1-5 år)

Godkänn

Är du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss gärna på
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.