Samtalsterapi Malmö

Hitta din inre styrka, klarhet och balans.

Samtalsterapi Malmö

Alla människor vill må bra och vara del av ett sammanhang. Ibland hamnar vi i situationer som gör det svårt att hitta tillbaka till det som känns äkta och sant.

Samtalsterapi kan vara ett sätt att åter hitta sin inre styrka och nå klarhet, insikt och ny livsglädje.

I samtalsterapi får du lära dig mer om dig själv. Lära dig att upptäcka och ta till vara dina starka sidor och förmågor men också få syn på det som hindrar dig. Med en förståelse för hur just du fungerar blir det lättare att nå dit du vill och hitta vägar och sätt som får dig att må bättre. Du blir medveten om hur erfarenheter och tankar kring det som varit i din historia påverkar ditt sätt att handla idag och du lär dig hitta nya vägar.

Samtalsterapi Malmö
Samtalsterapi Malmö

Jag arbetar utifrån en helhetssyn på människan där alla delar måste få ta plats. Vi består alla av kropp, tankar, känslor och intellekt och hur dessa samspelar är avgörande för hur vi mår. Vi måste ta hänsyn till alla delar för att kunna må bra.

I våra samtal behöver du inte prestera något, istället arbetar vi tillsammans för att hitta orsaker till att du mår som du gör och hittar vägar till ett bättre mående.

Vi jobbar i en lugn och trygg miljö där du kan vara dig själv och där just du kan utvecklas.
Oavsett varför du söker är min förhoppning att du ska känna dig varmt mottagen och mött i dina tankar och känslor med respekt och ödmjukhet.

Vi arbetar tillsammans för att hitta ett sätt för dig att leva med lite mer glädje, harmoni, självinsikt, inre styrka och balans. Skulle det inte kännas bra är det inget du behöver motivera eller förklara.
Som i alla möten är det viktigt att känslan är rätt.

Samtalsterapi Malmö

Prata med mig

Har du några frågor? Ring eller maila så svarar jag gärna på dina frågor.

0704-227768
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.

Pin It on Pinterest