Hälsoinspiration

Insikt, glädje och gemenskap.

Hur lever du ditt liv idag?

Vad vill du skapa, förändra, utveckla och uppnå? Jag arbetar med att ge dig konkreta verktyg för hur du kan förändra det du vill i ditt liv. Du lär dig hur du kan stärka och förbättra ditt mående!

Jag arbetar med att förmedla kunskaper och inspirera människor till hälsa, välbefinnande och livskvalitet både privat och i arbetslivet. Det gör jag genom föreläsningar, kurser och individuell rådgivning.

Rådgivningen utformas utifrån dina behov och kan innehålla exempelvis kostrekommendationer, stresshantering och smarta val i vardagen.

Kost och hälsorådgivning

I våra möten har vi fullt fokus på att skapa den livsstil du vill ha, vad är livskvalitet för just dig och vad behöver du fylla på med för att öka ditt välmående och mening?

Du kan boka enstaka tillfällen eller en personlig hälsokurs där vi träffas 5, 10 eller 15 ggr. Vi kan också boka telefontider om det är lättare för dig. Vid första tillfället träffas vi 75 min för en noggrann genomgång. Det gör vi för att veta hur ditt liv ser ut idag och vad som du vill förändra.

Utifrån det sätter vi sedan upp önskade mål, exempelvis viktnedgång, mer energi, förbättrade relationer, mer glädje eller en sundare livsstil.

 

 

 

Hälsorådgivningen kan innehålla ex:

  • Att göra smarta val i vardagen för dig och din familj. Att nå balans i livet och med det berömda livspusslet. Att nå högre livskvalitet med mer glädje.
  • Att finna motivation och våga sätta upp mål.
  • Att se hur du kan påverka dina relationer.
  • Att göra tydligt vad som är viktigt på riktigt för dig?
  • Smarta tips för en enklare och nyttigare vardagskost.
  • Tankens kraft- kanske är det inte problemen som är problemet – kanske är det tankarna på problemet. Inse att det du tänker är just tankar, inte verklighet!

Prata med mig

Har du några frågor? Ring eller maila så svarar jag gärna på dina frågor.

0704-227768
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.

Pin It on Pinterest