Föräldravägledning!

Inspirerande stöd i ditt Föräldraskap

Föräldracoachning

I våra samtal läggs fokus på det du/ ni upplever att ni behöver hjälp med, och vi hittar tillsammans hållbara lösningar och metoder som passar i er familj. Inget problem är för litet eller “fel”.

Min erfarenhet är att vi med små medel och ny kunskap kan göra stora och fantastiska förändringar!

Du får med dig effektiva tips och idéer för din relation till ditt barn. Att använda direkt och i framtiden!

Första stunden av samtalet gör vi en kartläggning över ert behov och situation – och därefter arbetar vi effektivt mot målet!

Denna coachning ges gärna i ett set om tre tillfällen, där ni mellan varje samtal ges “uppgifter” att fundera över och testa till gången därpå.

Välj produkten och lägg i varukorgen. Efter betalning väljer du en tid i kalendern och en Zoom länk skickas direkt till dig. På den aktuella dagen och tiden, klickar du på länken och vårt samtal och arbete kan börja!

Har du frågor kring specifika frågeställningar eller andra funderingar? 

Kontakta mig på gärna på;

info@suntfokus.se

 

VIP – Fördjupningskurs för Föräldrar – Gruppcoachning – med begränsat antal platser per grupp! Max antal 6 personer.

Paketet innehåller tre tillfällen, á 2,5 h. Vi ses på Zoom, samma deltagare vid varje tillfälle. Kursen ger dig exklusivt material och innehåll kring viktiga teman i föräldraskapet. Det kommer att ges stort utrymme till specifik handledning och egna frågor.

Du får med dig redskap och metoder som stärker dig i din föräldraroll och som kommer att ge näring till alla dina relationer!

 

 

 

 

 

bok – “Förstå din Familj – för mer glädje, harmoni och fina relationer”

I boken Förstå din Familj, delar Johanna med sig av sina erfarenheter som terapeut, föräldracoach, kurator, föreläsare och trebarnsmamma.

Boken har sitt avstamp i mina möten med föräldrar och barn. De frågor och funderingar som jag upplevt vi alla ställs inför som föräldrar och som varierar genom barnens åldrar. Här får du ta del av de tips och idéer, metoder och teorier som jag har sett kan vara till oerhört stor nytta och glädje!

 

 

 

 

Föräldraföreläsningar

Under mina föreläsningar vill jag sprida kunskaper men också väcka det som jag vet att vi alla har inom oss. Det som kommer fram när vi kan få till en vardag bortom allt för mycket stress, och det som kommer fram när vi närmar oss en äkta relation med närhet och möjlighet till en bra dialog och ett samarbete.Med respektfullt bemötande och förståelse för våra olikheter.

Om att vilja lära sig att mötas och förstå den andra, för att på så sätt möjliggöra en god relation. Att lära sig att lyssna och att tala, att våga vara nära och utvecklas tillsammans.

Jag tar upp teman som att förstå att vi har olika perspektiv, vuxna och barn, och ibland vara beredda att byta perspektiv för att på riktigt kunna förstå.

Vi tittar på vad som händer i oss vid långvarig stress och när oro och prestationskrav, dagligen finns runt oss. Hur förhåller vi oss till det som vuxna och vad vill vi förmedla till våra barn? Nu, mer är någonsin, behöver våra barn kloka och stabila vuxna för att kunna fånga upp, guida och inge hopp!

Men hur gör man det egentligen?

Jag ger dig metoderna och verktygen för att du med små medel kan göra stora skillnader!

Läs mer om mina föreläsningar under Tjänster/föreläsningar.

Ur innehållet:

  • Skärmar och spelande
  • Skolarbete
  • Konflikter
  • Anknytning
  • Psykisk hälsa och stress
  • Skapa en god självkänsla!
  • Sömn
  • Anknytning
  • Naturens läkande kraft

Prata med mig

Har du några frågor? Ring eller maila så svarar jag gärna på dina frågor.

0704-227768
info@suntfokus.se

"De 5 bästa tipsen för föräldrar"

Anmäl dig till nyhetsbrevet här så får du ett nytt tips varje vecka under 5 veckor helt gratis.

Tack för ditt intresse! Kolla din inkorg och bekräfta din epost. Jag kommer sedan att kontakta er och ge er mer information angående erbjudandet.

Pin It on Pinterest